Droom van Zwolle. Voor jouw talent..

In het centraal geplaatste roze huis krijgen werkers een kopje biologische koffie. Dit huis is vanwege de functies als koffieplek, uitgifte voor de lunch, opbergruimte en bar essentieel voor de Droom van Zwolle. Daarnaast zorgt het huis ook voor een tweedeling van de totale ruimte waardoor er intieme plekken ontstaan. Vanwege het belang van het huis kreeg het de naam ‘het huiskamer’.

vergaderkamer droom van zwolle

Duurzaamheid.

Naast deze ruimtes zijn er In het pand diverse ruimtes beschikbaar voor verschillende doeleinden, zo zijn er vergader kamers, ruimtes die ideaal zijn voor coach gesprekken en diverse trainingruimtes. Alle ruimtes zijn uniek in zijn soort maar hebben één gemene deler, dit is duurzaamheid in de breedste zin van het woord en alle vogelhuisjes, welke voortkomen uit het concept van de twee eigenaressen.

01 1
gang interieur ontwerp droom van zwolle

Het Achterhuis.

Wanneer je door de gang welke grenst aan de binnenplaats en aan een vergaderkamer loopt kom je in het achterhuis. In deze ruimte zijn oude tafels voorzien van een nieuwe huid, geschikt voor flexwerken. De ruimte is verder aangekleed met vilt op de muren, Perzische tapijten op de vloer en een belplek welke eruit ziet als twee oren.

Boven is ‘de redactie’ gesitueerd, de ruimte voor mensen die geconcentreerd willen werken. De naam is gekozen omdat de manier van werken overeenkomt met een redactie. Het bruist er, is inspirerend, er is altijd nieuws en er word professioneel gewerkt.

achterkamer droom van zwolle flexplekken
droomkamer
zolderkamer voor