“ELLA” een leven lang leren

Tekst Ellla: We leven in een boeiende tijd, met stevige uitdagingen die ons als mens raken. Het gaat niet meer over veranderen, maar over transformeren. We vragen ons af van welke waarde we zijn als persoon en hoe we met onze bedrijven van waarde kunnen zijn en blijven.

ELLLA, een leven lang leren academie, helpt bij deze uitdagingen door groei te verwezenlijken van individuen, teams en organisaties. Met onze leergangen, masteravonden, coaching, maatwerk- en sectorspecifieke programma’s richten we ons op drie bouwstenen. De eerste is het aanbrengen van een gezonde balans tussen sociale en technische innovatie. Dat vraagt om leiderschap, de tweede bouwsteen. De derde bouwsteen is leren en ontwikkelen binnen organisaties.

Met deze informatie heb ik een interieur concept voor ella bedacht. In mijn beleving draait bij Ella alles om de kringloop van de natuur. Vooral het idee van de flora is herkenbaar, alles word gezaaid, ontkiemt, groeit en sommige planten sterven weer af om vervolgens sterker terug te komen. Dit staat synoniem aan de werkwijze van Ella. Dit concept heb ik vertaald naar het interieur door materialen en kleuren conceptmatig samen te stellen. In het kantoor zijn elementen dicht bij de grond donker van kleur gemaakt en komen lichte kleuren aan bod naarmate je hoger kijkt. De planten in het kantoor zijn van groot belang, naast dat ze goed bij het concept passen geven ze ook een gezond klimaat in het kantoor. Om de planten te kunnen onderhouden, is er een moestuin kas gekoppeld aan de bureaus. Op deze manier gaan mens en natuur hand in hand waardoor alles sterker groeit.

05
06
04
11
08
03