Wat een gaaf pand! maar wel een bouwval...

Deep working, flex working, modulair meubilair, dit zijn slechts een aantal woorden die het concept voor het interieur van Pixelpillow gemaakt hebben tot wat het nu is. Het oude pand aan de gracht van Zwolle was een waar bouwval toen wij er voor het eerst kwamen. Een pand met op de begane grond ruimte voor kantoor, de kelder was met een kleine trap begaanbaar maar was donker, nat en vies! In het ontwerp is er een gat in de vloer gemaakt op de begane grond over de volledige breedte van het pand en twee meter diep. Deze opening zorgt voor de verbinding tussen de begane grond en de kelder verdieping. Middels een trap is de kelder een verlengstuk geworden van het kantoor. Een plek waar geconcentreerd kan worden gewerkt maar waar ook gegamed, gegeten en vergaderd kan worden. De uitvoering is nog in volle gang, de foto’s van het gerealiseerde projekt volgen nog.

Pixelpillow HQ
Untitled-1
01
04
02
05
06
08C
03
09