3D visualisatie

Als interieurarchitect ben ik dagelijks bezig om mijn ontwerpen zo goed mogelijk te visualiseren voor mijn opdrachtgevers. Vanuit een groeiende vraag is 1 van mijn diensten het visualiseren van vastgoed objecten geworden, van kantoren tot woonhuizen, van nieuwbouw tot renovatie. 

Woonhuizen

Om binnen de huizen verkoop markt succesvol te zijn is het soms nodig om een woning anders te laten zien dan de huidige staat, misschien is het interieur gedateerd of staat de woning simpelweg leeg. In deze gevallen kan er een modern ontwerp gemaakt en gevisualiseerd worden, dit zal in bijna alle gevallen de verkoop bevorderen.

Zakelijke objecten

In de huidige markt hebben we te maken met grote leegstand van zakelijke objecten / panden. Ook voor deze markt is het maken van visualisaties van grote waarde. Heb jij een pand op het oog maar weet je niet of het geschikt is voor jouw ideeën? Een visualisatie bied uitkomst, maar een 360 visualisatie is nog beter. 

360 graden visualisatie

Om een nog beter beeld te krijgen van de mogelijkheden bied ik de 360 graden visualisatie als dienst aan. Met een bril op, kan je je in de ruimte wanen alsof je er echt bent. Wanneer het pand op de juiste manier is ingericht kan je met deze techniek de perfecte keuzes maken als het gaat om aan / verkoop of (ver)huur. 

Heb je interesse en wil je graag weten wat de kosten zijn voor deze diensten? Ik nodig je graag uit voor een gesprek maar mailen/bellen mag natuurlijk ook. 

Hieronder zijn enkele voorbeelden van visualisaties gemaakt voor mijn klantenbestand.

jeroen2
03A
Ontwerp en visualisatie van een woonkeuken in een nieuw te bouwen woning.
0005
Ontwerp en visualisatie van een slaapkamer in een bestaande jaren 30 woning.