Studio Renier Winkelaar

Bij binnenkomst is het meteen duidelijk, werken bij de Droom van Zwolle is bijzonder. De gastvrouwen bieden je een kopje biologische koffie aan vanuit het roze huis welke centraal in de ruimte staat. Dit huis is vanwege de functies als koffieplek, uitgifte voor de lunch, opbergruimte en natuurlijk de bar essentieel voor de Droom van Zwolle.

Naast deze functies zorgt het huis ook voor een tweedeling van de totale ruimte waardoor er intieme plekken ontstaan. Vanwege het belang van het huis heeft het de naam “het huiskamer” gekregen.

Deze naam is er één van de vele die de diverse ruimtes in het pand hebben gekregen. Wanneer je door de gang welke grenst aan de binnenplaats en aan een vergaderkamer loopt kom je in het achterhuis. In deze ruimte zijn oude tafels voorzien van een nieuwe huid, samen met de spoinq stoelen bied het plaats aan de flexwerkers. De ruimte is verder aangekleed met vilt op de muren, Perzische tapijten op de vloer en een belplek welke eruit ziet als twee oren.

Vanuit hier gaan we naar boven, hier komen we in de redactie. Een ruimte welke is ingericht voor mensen die geconcentreerd willen werken. De ruimte heeft de naam “de redactie” gekregen omdat de manier van werken overeenkomt met een redactie. Het bruist er, is inspirerend, er is altijd nieuws en er word professioneel gewerkt. Naast deze ruimtes zijn er In het pand diverse ruimtes beschikbaar voor verschillende doeleinden, zo zijn er vergader kamers, ruimtes die ideaal zijn voor coach gesprekken en diverse trainingruimtes. Alle ruimtes zijn uniek in zijn soort maar hebben één gemene deler, dit is duurzaamheid in de breedste zin van het woord en alle vogelhuisjes, welke voortkomen uit het concept van de twee eigenaressen.

De droom van Zwolle is een nest voor mensen, waar ze kunnen ontwikkelen, groeien, voeden en gevoed worden.

"Bij binnenkomst is het meteen duidelijk, werken bij de Droom van Zwolle is bijzonder."